Forvandler vision til virkelighed: Pilea Estates ekspertise i hele ejendomsprocessen

Pilea Estate indgår nyt samarbejde med stærke investeringspartnere. Vi har høje forventninger til vores nye partnerskab, med iværksætter Mikkel Harken Salling og ejendomsudvikler Bjarne Høstrup.

Pilea Estate indgår nyt samarbejde med stærke investeringspartnere

Pilea Estate har høje forventninger til deres nye partnerskab, med iværksætter Mikkel Harken Salling og ejendomsudvikler Bjarne Høstrup. Parterne har sammen købt den attraktive beliggenhed, Strandpromenaden 13-15 i Horsens, hvor et større boligprojekt er på tegnebrættet.

Overtagelsen af byggegrunden i Horsens, markerer først og fremmest starten på et nyt og spændende partnerskab. Et partnerskab som CEO i Pilea, Daniel Høj, ser meget frem til at begynde:

”I projektet på Strandpromenaden, indgår Pilea Estate i et ligestillet partnerskab med Mikkel og Bjarne. Det skal danne grobund for et langvarigt samarbejde, hvor vi forhåbentligt kommer til at udvikle mange projekter sammen. Mikkel og Bjarne er i udgangspunktet passive medejere af projektet i Horsens, men de kan involvere sig i alt hvad de har lyst til. Det er helt op til dem, hvor aktivt de ønsker at indgå i processen.”

Strandpromenaden er et eksempel på et ejendomsprojekt, hvor Pilea Estate håndterer alt fra A-Z.

”Vi har bl.a. stået for at købe grunden, vi optimerer finansieringen, og vi håndterer den økonomiske styring gennem hele projektperioden. Med vores administrationsteam i Pilea Estate, kan vi nu tilbyde en komplet løsning omkring investeringsejendomme. Det er netop tilfældet på Strandpromenaden 13-15, hvor vi i fællesskab med Mikkel og Bjarne har besluttet at beholde projektet til udlejning når det står færdigt” fortæller Daniel Høj videre.

Ejendomsudvikler Bjarne Høstrup fortæller at han også glæder sig til partnerskabet, og håber på et langvarigt samarbejde:

”Daniel og min relation går efterhånden et stykke tilbage. Vi mødtes i sin tid over en kop kaffe, og kemien mellem os var bare rigtig god. Jeg har stor tiltro til hans forretningsmæssige evner, men først og fremmest føler jeg mig tryg, og har tillid til måden han er på. Det er for mig det vigtigste når man indgår i et partnerskab. At vi så samtidig har indgået en fair og ærlig deal, hvor Pilea Estate kommer med sagen og kompetencer, gør at jeg forventer Strandpromenaden kun er det første af mange projekter vi skal lave sammen.”

Der er i skitseformat udarbejdet projektmateriale, som omfatter i alt 25 ungdomsboliger og 12 townhouses, som ligger tilbagetrukket fra Strandpromenaden. Dem vil partnerne som udgangspunkt arbejde videre med.

”Der ligger et både godt og gennemarbejdet materiale for projektet, som Laban Arkitekter har tegnet. Vi har samarbejdet med Laban Arkitekter på andre projekter, så på den måde kigger vi ind i et attraktivt projekt med kendte partnere. Det er en god og sikker måde at udvide vores aktiviteter og investeringer på” forklarer Daniel Høj.

Det planlagte projekt med townhouses og ungdomsboliger er dog stadig kun på tegnebrættet. Den præcise byggestart kendes derfor ikke endnu – men spørger man partnerne, er der ingen tvivl om at projektet bliver en stor succes.

Læs flere cases her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.

Christian Thisgaard

Direktør og uvildig investeringsrådgiver