Strategisk sparring på bestyrelsesniveau

Danner rammerne for nye vækstmuligheder i WeMarket

Strategisk sparring på bestyrelsesniveau

Danner rammerne for nye vækstmuligheder i WeMarket

WeMarket er et fremadstormende marketingbureau, med afdelinger i henholdsvis Ikast, Holstebro og Kolding. For deres flotte udvikling og vækst, har WeMarket modtaget Børsens Gazelle, de seneste 4 år i træk. Daniel Høj (CEO, Pilea Finance & Business) har siddet som bestyrelsesformand i WeMarket siden 2019.

Administrerende direktør i WeMarket, Christian Hestbek, udtaler om Daniels arbejde i bestyrelsen:

Christian Hestbek, Administrerende direktør i WeMarket

Vi er enormt glade for Daniels kompetencer, og ikke mindst hans erfaring fra finansverdenen. For at sætte yderligere skub i forretningen, har Daniel blandt andet bistået med sparring, ift. at sammensætte det rette kompetencemix til bestyrelsen. Daniel har været god til at bidrage med styring, samt strategiske og finansielle input, som har været med til at danne rammerne for nye vækstmuligheder.

Kompetencemix i bestyrelser

Netop kompetencemix i bestyrelser, kan ofte spille en afgørende rolle for, hvorvidt virksomheder formår at udfolde deres økonomiske potentiale. Pilea Finance & Business, tilbyder at tiltræde bestyrelsesposter og advisory boards. Alt efter virksomhedens strategiske udfordringer og muligheder, kan Pilea supplere med de rette kompetencer.

Daniels finansielle baggrund og strategiske kompetencer, har været vigtige for WeMarkets flotte vækst, udtaler Christian Hestbek videre:

”Daniels finansielle baggrund kommer tydeligt til udtryk i hans strategiske sparring. Han tænker og bygger strategien omkring finansielle nøgletal, som gør at vi i WeMarket styrer skarpere og mere jævnt mod vores vækstmål. Pointer som for Daniel virker åbenlyse, kan for os være banebrydende, og ændre vores tilgang og håndtering i fremtiden.”

Pilea Finance & Business tilbyder også strategisk ledelsesrådgivning som ekstern samarbejdspartner. Et objektivt og udefrakommende syn på virksomhedens aktiviteter, bringer som oftest nye, og værdifulde perspektiver til bordet. Vores uvildige rådgivning giver ejerlederen en kompetent sparringspartner, som ellers kan være svær at finde i hverdagen. Foruden den enkelte rådgivers spidskompetencer, får man som samarbejdspartner adgang til et bredt bagland i Pilea, med eksperter indenfor hver deres felt.

Læs flere cases her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.

Christian Thisgaard

Direktør og uvildig investeringsrådgiver