Sikrede finansiering på 40 mio. kr.

Pilea Finance & Business sikrede finansiering på 40 mio. kr. til spændende ejendomsprojekt Gennem tæt dialog og åbent samarbejde fik Brd. Thybo finansiering til Odders nye senior-boligområde.

Pilea Finance & Business sikrede finansiering på 40 mio. kr. til spændende ejendomsprojekt

Gennem tæt dialog og åbent samarbejde fik Brd. Thybo finansiering til Odders nye senior-boligområde.

For ca. 10 år siden udsprang Brd. Thybo Ejendomsudvikling af Brd. Thybo A/S med direktør Rasmus Kjær i spidsen. Den succesfulde koncerns paraply dækker i dag, udover selve udviklingsvirksomheden, også over tegnestuen Flæks ApS og byggefirmaet Brd. Thybo Huse.

I forbindelse med et spændende ejendomsprojekt, som skulle skabe flere seniorboliger i Odder, tog Brd. Thybo Ejendomsudvikling fat i Pilea Finance & Business’ Ejendomsteam for hjælp til at skaffe finansiering til projektet og sikre sig de bedst mulige forhold.

Projektet Bendixminde består af 48 seniorboliger i Odder, tæt ved Aarhus, og var inden opstart allerede forhåndssolgt til investeringsselskabet, Koncenton A/S.

Pilea Finance & Business gik ind med uvildig rådgivning og forhandlede aftalen på plads med en ny finansieringssamarbejdspartner, samt sikrede en konkurrencedygtig pris og en attraktiv rente på de 40 mio. kr. i kapital, der skulle bruges til ejendomsprojektet.

Med Brd. Thybos interesser som absolutte prioritet, varetog Pilea Finance & Business hele processen med forhandling, fremskaffelse af finansiering, udbetaling, lånedokumenter og closing. På den måde kunne Brd. Thybo koncentrerer sig om deres kerneforretning og selve ejendomsprojektet med ro i maven og vished om, at de havde en partner, der forhandlede 100 % uvildigt og udelukkende med deres økonomiske interesser for øje.

"Pilea Finance & Business hjalp os på bedste vis med at finde finansiering til vores projekt. De har hele vejen igennem været en god og åben samarbejdspartner, som har givet os kyndig og professionel sparring. Igennem forhandlingsprocessen skaffede de os den bedste pris på finansieringen, og vi fik sammen løst opgaven og lukket handlen til alles tilfredshed."

Rasmus Kjær, ejer og direktør i Brd. Thybo Ejendomsudvikling

Projektet Bendixminde er allerede påbegyndt og forventes at stå klar til indflytning i 2021. Pilea Finance & Business hjælper fortsat Brd. Thybo med løbende sparring og i den strategiske proces med at finde nye egnede projekter for virksomheden.

 

Konkrete forbedringer

  • Fremskaffelse af finansiering på 40, mio. kr.
  • En konkurrencedygtig bankaftale med attraktive renter
  • Fuld varetagelse af finansieringsprocessen fra start til slut

Læs flere cases her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.

Christian Thisgaard

Direktør og uvildig investeringsrådgiver