Family Office

– Få mest muligt ud af din formue

Du går med meget stor sandsynlighed glip af utallige muligheder for besparelser og gevinster, der findes for dig, som ejerleder. Vores erfaringer danner et klart billede af, at der altid er optimeringer at hente for netop din formuestruktur samt uudnyttet potentiale for at få langt mere ud af dine penge.

Strategiske og finansielle forhold til dig og din virksomhed

Hos Pilea Family Office hjælper vi dig ved at varetage og optimere strategiske og finansielle forhold for dig og din virksomhed. Vi hjælper dig altså med at få det bedst mulige afkast og få mest muligt ud af din formue og dine aktiver.

Vi har fokus på kapitalbevaring og tilbyder 100 % uafhængig og uvildig sparring. Det betyder, at vi optimerer formuestrukturen, således at afkastet forbedres, uden at du påtager dig yderligere risiko.

Hvad hjælper Family Office med?

Vores arbejde kan fx omfatte at foretage en sikker replacering af din investeringer og aktiver, gennemgå skatteforhold og forbedre din pensionsvilkår – alt sammen for at give dig den samlet set allerstærkeste formuestruktur.

Med Pilea Family Office har du altid din egen personlige og uvildige økonomiske sparringspartner inden for rækkevidde, som er ekspert inden for alle økonomiske og strategiske områder – vi fungerer som dit bindeled mellem bank, revisorer og øvrige finansielle rådgivere.

Skatteoptimering


Få professionel vejledning til at udforme strategier, der reducerer din skattebyrde og maksimerer udbyttet af dine investeringer m.m.

Formuerådgivning


Skræddersyet rådgivning, der hjælper dig med at vækste og beskytte din formue over tid. Træf velinformerede finansielle beslutninger, der sikrer din økonomiske fremtid.

Pensionsforhold


Hjælp til at planlægge din pension, så du kan sikre en økonomisk tryg fremtid. Vi hjælper dig med at optimere dine pensionsordninger for at maksimere dine fremtidige indtægter.

Arveplanlægning


Sikr en velovervejet overdragelse af dine værdier til næste generation. Få hjælp til at strukturere din arv, så den opfylder dine ønsker og behov, og samtidig minimerer skattemæssige konsekvenser

Finansieringsstruktur


Få rådgivning til at strukturere dine finanser effektivt. Vi hjælper dig med at udvikle en solid plan, der optimerer din kapital og kreditfaciliteter, og sikrer dine langsigtede økonomiske mål.

Robin og Helena Jeppesen, Indehavere af Dansk Outlet Ikast

Mia er en kæmpe hjælp til at få overblikket over sin formue, så det hele går op i en højere enhed. Hun hjælper med at få det hele til at gå op i en højere enhed, og det har givet os ro i maven

Hvad er et Family Office?

Hvad er et Family Office?
Et Family Office tilbyder skræddersyede finansielle tjenester til både privat og erhverv. Det håndterer alt fra investeringer til skatteplanlægning, hvilket gør det til en alt-i-én-løsning for din formueforvaltning. Med et Family Office får du ro i sindet og kan fokusere på det, der betyder mest for dig. 

Hvad får du med et Family Office?
Ved os i Pilea Finance & Business kan Family Office hjælpe dig med både din privat- og erhvervsøkonomi. De hjælper dig med at opnå dine drømme og ønsker for fremtiden. Du kan blandt andet få hjælp til skatteoptimering, investeringsrådgivning, pensionsforhold, formuerådgivning, finansieringsstruktur, arveplanlægning, generationsskifte m.m. 

Hvorfor benytte et Family Office?
Er du velhavende kan det godt være svært at bevare det store overblik over hvilke investeringer du har lavet, hvor stor din formue er, hvilke investeringer du skal lave i fremtiden, om du skal investere i ejendomme eller andet. Ved Pilea får du en fast kontaktperson, som har det fulde overblik for dig, så du kan have ro i maven og vide dine midler er korrekt placeret og at de er klar når du skal bruge dem til at opnå dine drømme. 

Finansiel rådgivning med afsæt i dine behov og visioner

Vi skræddersyer økonomien efter de ønsker, som du har for din nuværende økonomi og i forhold til dine ønsker for fremtiden. Sammen med dig udarbejder vi en strategi, der tager udgangspunkt i alle aspekterne af din økonomi.

Vi tager hånd om hele din virksomheds økonomi og formue – det giver dig tryghed og frihed.

Vi skaber optimal sammenhæng i din virksomhedsøkonomi

Som ejerleder har du flere forskellige økonomiske produkter, som vi tilbyder dig at optimere. Som ejerleder og virksomhedsejer kan det være vanskeligt at skabe overblik, sammenhæng og optimal balance i virksomhedens økonomi, fordi du som ejerleder har rigeligt at se til i hverdagen og dermed ikke får kigget på dine lån, værdipapirer eller lignende økonomiske produkter. Hos Pilea Finance & Business har vi mange års erfaring med at rådgive selvstændige og virksomhedsejere.

Mennesker er forskellige, og det samme gælder for virksomhedsejere og ejerledere samt deres økonomi. Fælles for langt de fleste er, at de oplever at få store besparelser ud af vores uvildige rådgivning. Vi gennemgår dine formueforhold og kommer med konkrete forsalg til optimeringer.

Du bestemmer selv, om du vil tage handlingsplanen og eksekvere den på egen hånd, om vi skal stå ved din side ved eksempelvis et møde i banken – eller om vi skal ordne det hele for dig.

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Mia Markussen

Mia Markussen

Direktør og uvildig rådgiver