Sjølund: Succesfuld ejendomsinvestering med 33,67% i afkast

Hos Pilea Finance & Business A/S kan vi med stolthed lykønske investorerne af Ejendomsselskabet Sjølund Holding ApS, der kan fejre, at de har indgået endelig handel om køb af erhvervsejendommen Sjølund nær Kolding.

Sjølund: Succesfuld ejendomsinvestering med attraktivt afkast

Giver investorer et attraktivt afkast på 33,67% årligt over en periode på syv år

Hos Pilea Finance & Business A/S kan vi med stolthed lykønske investorerne af Ejendomsselskabet Sjølund Holding ApS, der kan fejre, at de har indgået endelig handel om køb af erhvervsejendommen Sjølund nær Kolding. 

 

Hos Pilea specialiserer vi os i professionel rådgivning inden for ejendomsfinansiering og investering. Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere med at navigere og optimere ejendomsinvesteringer og -projekter.


Vi er særligt stolte over en af vores seneste cases, som er Sjølund, hvor de 10 investorer kan se frem til et flot afkast af den investerede kapital, der lyder på hele 33,67% om året over en periode på syv år, som understreger vores evne til at finde og facilitere stærke investeringsmuligheder. 

Vi tager hånd om det administrative 

Gennem Pileas eksklusive netværk af investorer blev ejendomsprojektet Sjølund introduceret. Den attraktive erhvervsejendom med et samlet etageareal på 14.306 m2 er strategisk beliggende nær Sjølund, syd for Kolding, med nem adgang til motorvejsnettet og en af landets større byer. Ejendommen er aktuelt fuldt udlejet til en enkelt solo-lejer med 15 års uopsigelighedsperiode, der driver en succesfuld virksomhed med en stærk økonomi inden for metal- og stålindustrien.

"Ejendomsinvesteringer er en effektiv måde at forrente dine penge på, uden at det kræver store aktive indgreb fra din side. Hos Pilea sørger vi for alt det administrative, så du kan nyde fordelene ved en passiv investering"

Fortæller Tobias Valbæk, Ejendomsrådgiver hos Pilea

Et imponerende og attraktivt afkast

Hvad der virkelig skiller denne investering ud, er det forventede afkast. Investorer i Ejendomsselskabet Sjølund Holding ApS kan nemlig se frem til en imponerende gevinst på hele 33,67% af den investerede kapital hvert år i en periode på 7 år. Det markerer både tillid til ejendommens langsigtede værdi og Pileas evne til at præsentere stærke og konkurrencedygtige investeringsmuligheder i markedet.

 

Hos Pilea har vi spillet en vigtig rolle i at bringe denne investering til live. Med vores brede netværk af investorer har vi formidlet denne mulighed, skabt interesse og effektivt faciliteret hele transaktionsprocessen. 

Flere spændende ejendomsprojekter i kikkerten

Hos Pilea har vi flere lignende ejendomsprojekter i pipelinen, som byder både på attraktive erhvervsejendomme samt interessante boligudlejningsejendomme. Herunder kan særligt fremhæves et kommende boligudlejningsprojekt i Aarhus, der vil give et afkast på hele 10,04%. Vi bestræber os altid på at finde og præsentere de bedste investeringsmuligheder for vores investorer, hvor der både er taget hensyn til tidshorisont og risiko. Læs mere lige her om vores ydelse indenfor ejendomme.


Hos Pilea sørger vi altid for klare aftaler, hvor forståelig kommunikation er i højsædet. Vi sørger for, at du kommer i mål med det bedst mulige resultat. Via vores kompetente og stærke netværk skaber vi ejendomsprojekter, der giver et attraktivt afkast. 


Hvis denne investeringshistorie har vakt din interesse, eller hvis du er interesseret i at udforske ejendomsinvestering som en potentiel indtægtskilde, så er Pilea det rette sted at søge hen. Vores dygtige team af rådgivere er klar til at guide dig gennem processen og hjælpe dig med at finde den næste store investeringsmulighed – kontakt os gerne for at høre mere. 

Læs flere cases her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Tobias Valbæk

Tobias Valbæk

Ejendomsrådgiver