Styrker veletableret virksomhed med strategisk samarbejde og økonomisk styring

Som anerkendt finansiel rådgivningsvirksomhed har vi etableret et strategisk samarbejde med en betydningsfuld organisation indenfor byggebranchen.

Strategisk og finansiel samarbejdspartner

Pilea Finance & Business styrker veletableret virksomhed med strategisk samarbejde og økonomisk styring.

Som anerkendt finansiel rådgivningsvirksomhed har vi etableret et strategisk samarbejde med en betydningsfuld organisation indenfor byggebranchen. Dette samarbejde markerer en ny milepæl for Pilea, da vi når endnu bredere ud med vores ekspertise på flere områder.

Herunder kan du udforske fortællingen om, hvordan vi hos Pilea har opnået denne succes og hvilken rolle vi spiller i fremtidens finansielle og strategiske beslutninger i Fink koncernen.

"Vi valgte Pilea Finance & Business som en strategisk og finansiel samarbejdspartner efter nøje overvejelser. Vi kendte til Daniel fra tidligere forretninger. Under vores allerførste møde stor det hurtigt klart, at Pileas ekspertise og erfaring kunne tilføre betydelig værdi til vores organisation ved at optimere og strukturere finansielle forhandlinger samt facilitere dialogen med pengeinstituttet."

Thomas Asmussen, direktør, Fink ejendomme

Fundament for fremtidens vækst

Daniel Høj er den erfarne leder og strateg inden for finansiel rådgivning, der fungerer som den brik, som Fink Ejendomme manglede til at sammensætte en bestyrelse med de rette kompetencer. Derfor er Daniel for nyligt indtrådt som formand i bestyrelsen hos vores nye samarbejdspartner. Pileas primære ansvar er at bistå ejerkredsen og den daglige ledelse med virksomhedens strategiske beslutninger. Med virksomhedens ekspertise og indsigt har Pilea formået at skabe et solidt fundament for fremtidige strategier mod vækst og kapitalfremskaffelse.

Som en del af samarbejdet er Pilea nu ansvarlig for at bistå økonomiafdelingen hos Fink Ejendomme. Vi stiller vores dygtige team til rådighed for at optimere den finansielle styring og håndtering. Hver 14. dag besøger Pilea virksomheden for at sikre, at økonomiafdelingen har de nødvendige værktøjer og processer på plads til at maksimere effektiviteten.

 

"Vi får nu et langt bedre grundlag at vurdere vores beslutninger ud fra. Vi bliver præsenteret for en bredere palette af løsningsforslag, så endnu bedre beslutninger kan tages. Primært finansielt. Det er altafgørende for at drive en sund og robust forretning. Vi skal kunne tage de bedste beslutninger. Det er et fyldestgørende beslutningsgrundlag basen for."

Thomas Asmussen, direktør, Fink ejendomme

Som samarbejdet udvikler sig, begynder Pilea også at spille en afgørende rolle i bygningsorganisationens dialog med eksterne finansielle parter. Som betroet rådgiver fungerer Pilea som bindeled mellem partnerorganisationen og øvrige primært finansielle parter, og vores ekspertise viser sig igen afgørende for at sikre gunstige aftaler og optimale betingelser for virksomheden.

 

Finansiering og kapitalfremskaffelse er en del af repertoiret

Et eksempel på Pileas værdiskabelse hos Fink Ejendomme er vores involvering i et ambitiøst byggeprojekt; Ravnvadsparken.

 

Daniel Høj, stifter og CEO, Pilea

Vi har understøttet Fink Koncernen med at sikre den nødvendige finansiering i Ravnvadsparken. Det lykkedes os at fremskaffe imponerende 45 millioner kroner i byggefinansiering via en ny finansiel samarbejdspartner. Denne succes, mener jeg, bekræfter Pileas stærke position som en troværdig og kompetent finansiel rådgiver.

I fremtiden vil Pilea fortsat spille en central rolle i samarbejdsorganisationens udviklings- og anlægsaktiviteter. Med 4-6 projekter på plakaten årligt er det afgørende at sikre en stabil og sikker finansiering. Pilea vil bistå med at identificere og sikre optimale finansieringsløsninger til disse projekter, hvilket vil skabe et solidt fundament for vækst og succes hos Fink Ejendomme.

Desuden vil Pilea være ansvarlig for den løbende dialog med pengeinstituttet. I et udfordrende marked vil vi trække på vores ekspertise for at maksimere udbyttet og sikre en positiv værdiskabelse for vores nye samarbejdspartnere i Fink Byg.

Gennem vores strategiske og finansielle samarbejde med partnerorganisationen har Pilea Finance & Business bidraget til en stabil vækst i byggeselskabet. Vores ekspertise inden for likviditetsstyring, finansiering, strategi og bestyrelsesarbejde har bidraget til at forme partnerorganisationens fremtidige succes. Pilea vil fortsat fungere som en pålidelig partner, der stræber efter at sikre optimal økonomisk styring og skabe værdi i ethvert projekt, vi er involveret i.

 

Begejstringen for og værdien i samarbejdet

”Det er klart, det ikke er uden overvejelser, når man indgår i et samarbejde. Rådgivning er et ukonkret produkt, og du tænker meget på hvor meget udbytte du får med dig. Vi kom dog hurtigt ud over bekymringerne, fordi vi erkendte, at for at fortsætte vækstrejsen, skulle vi have den rette sparring og hjælp. Det har vi virkelig ikke fortrudt!”, udtaler direktør Thomas Asmussen, og fortsætter

"Jeg anbefaler Pilea til alle virksomheder, som har et finansieringsbehov i forretningen, fordi det er nødvendigt at have en uvildig rådgiver med på holdet, der kan give dig sparring, som du ellers ville have haft gennem din bankforbindelse. Og det er bare ikke nok med den vejledning du får i banken – for banken er også en selvstændig virksomhed. Bankrådgiveren er bankens rådgiver. Pilea er DIN rådgiver. Banken vil præge dig hen i en retning hvor DE er mest komfortable – og det er ikke altid dét, der er bedst for virksomheden."

Thomas Asmussen, direktør, Fink ejendomme

Læs flere cases her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.

Christian Thisgaard

Direktør og uvildig investeringsrådgiver