Din chance for værdifuld ejendomsinvestering

Oplev vores unikke tilgang til værdifulde ejendomsinvesteringer. vi spottede muligheden for endnu en gang at danne rammerne for en god selskabsinvestering.

Pilea Estate tager stor del i spændende ejerskifte i selskabet Ravnsborg, Silkeborg P/S

- Til en værdi af næsten 100 millioner kroner.

Via vores stærke og driftige netværk – både i form af personlige relationer og erhvervsmæssige samarbejdspartnere – spottede vi muligheden for endnu en gang at danne rammerne for en god selskabsinvestering.

 

Vi ser de gode investeringer

I Pilea Finance & Business holder vi altid øje med muligheder for nye investeringer. Og når muligheden for at lave en god investering er der – så handler vi på det. Det gjorde sig også gældende, da vi for nyligt købte en ejendom ejet af Kristiansen familien via selskabet Kristiansen Properties ApS og Kent Madsen via selskabet Henton Group A/S. Handlen lavede vi i samarbejde med en god investorgruppe fra Pilea-familien.

"Vi ønsker at understøtte vores samarbejdspartnere. Derfor valgte vi at arbejde videre med casen og inviterede en samling af gode samarbejdspartnere, som sammen med Pilea kunne have interesse i at investere. Det var ikke kun vigtigt at samle investorer, men sælger lagde i særdeleshed vægt på, ikke ”bare” at sælge, for at sælge."

Daniel Høj, Stifter af Pilea Finance & Business

Investorerne får fuld værdi af samarbejdet

Vores samarbejdspartnere har foretaget en passiv investering. De indtager til gengæld en stol ved bestyrelsesbordet og nyder 16% i afkast hvert år. Pilea sikrer at det finansielle og juridiske i handler som denne lever op til alle krav – lige fra kapitalfremskaffelse samt forhandlinger med sælger. Derudover tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med investeringen og ejerskiftet – herunder budget, closing, finansiering og administration. Det er vigtig i Pilea ikke blot at gøre en sådan handel mulig, men i høj grad også at kunne gøre vores investorfamilie tilfredse med deres investering.

Anette Bisgaard, investor og bestyrelsesformand

Min mand og jeg havde talt om muligheden for at investere i ejendomme, eftersom jeg finder området meget interessant, da jeg er bygherre i statlig regi. Vi blev opmærksomme på Ravnsborg-projektet via Bo Jensen og Jess Munch Teilmann, som også er en del af Pileas netværk. Da snakken med Pilea først begyndte, så kørte det bare på skinner og vi havde ingen indvendinger eller bekymringer over at samarbejde med Pilea. Det hele foregik meget professionelt og specielt i kommunikationen og dialogen mellem os, følte vi os altid trygge og godt informeret. Der var en åben og ærlig dialog, og det er sandsynligvis ikke sidste gang vi går med i et projekt med Pilea. De spiller med åbne kort, så der er intet at være bekymret for som investor.

En engageret samarbejdspartner

Når du vælger at investere i et ejendomsprojekt gennem Pilea, er vores engagement til stede i hele processen:

  • Vores ejendomsprojekter bliver udviklet i samarbejde med velrenommerede arkitekter. Vi er involveret helt fra starten i den indledende projektanalyse.
  • Når vi har identificeret tidshorisonten og risikoen ved projekterne, søger vi efter investorer med den helt rette investeringsprofil. Når investorerne er ombord, skaffer vi den resterende finansiering.
  • Derefter påtager vi os ansvaret for den økonomiske styring gennem hele projektperioden. I samarbejde med byggerådgiveren sikrer vi, at byggeprocessen forløber som planlagt.


Afhængigt af om projektet omfatter ejerboliger eller lejeboliger, håndterer vi kontakten med mægleren eller tager os af den daglige drift og administration.

Investorerne i netværket PileaFamily er begejstrede

Tidligere investorer betragter det som en betydelig fordel for investorgruppen, som vi kalder PileaFamily, at Pilea er til stede før, under og efter realiseringen af ejendomsprojektet – og flere tilvælger også aktivt at indgå i flere samarbejdsaftaler og nyde godt af deres årlige afkast.

”Jeg har solgt en mindre del af min virksomhed og derfor stod jeg med nogle ekstra midler, som jeg ønskede at investere med mulighed for et godt afkast. Det er første gang jeg investerer i ejendomme, men det foregik med et ønske om risikospredning. Og da ejendomsinvestering er sværere tilgængeligt, viste mit netværk sig at være afgørende for denne mulighed. Pilea præsenterede mig for et professionelt udarbejdet prospekt, en meget interessant case med gode afkastmuligheder – og derfor sprang jeg på. Jeg vægter det enormt højt at Pilea varetager min investering og at det foregår med afsæt i et godt samarbejde, som er baseret på stor tillid.”

Claus Renner Petersen, investor og bestyrelsesmedlem

Læs flere cases her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Christian Thisgaard

Christian Thisgaard

Direktør og uvildig investeringsrådgiver