Ejerfinans

- En podcast af ejerledere til ejerledere

Vi har oprettet en podcast der hedder Ejerfinans. Den sætter fokus på alt det der er godt, galt, genialt og meget mere ved at være ejerleder. Undervejs vil vi komme til at lære af hinanden og sammen tage på en rejse hvor vi snakker med forskellige ejerledere, banken, investorer og mange flere. 

 

Velkommen til. 

Velkommen til Ejerfinans

En podcast til ejerledere

Ejerfinans er en podcast af ejerledere til ejerledere med et særligt fokus på finansiel rådgivning, investeringer, do’s and don’ts og alt derimellem. Vores CEO Daniel Høj, er jeres faste vært på podcasten her.

Vi har lavet denne podcast, fordi vi ofte oplever at ejerledere ikke får nok ud af deres bankengagementer. Banken lukker simpelthen døren i hovedet på iværksættere og ejerledere, og man står tilbage og ved ikke hvad man skal gøre. Det vil vi gøre op med, så du er bedst klædt på igennem en række episoder hvor jeg taler med alt fra ejerledere til banken til uvildige specialister.

Lyt til episoderne på din foretrukne podcast afspiller. Vælg blandt Spotify, Apple Podcast, Google Podcast og YouTube

Eller find din foretrukne episode herunder.  

Velkommen til. 

Podcast-Ejerfinans-cover-billede

Se og hør alle episoder af Ejerfinans her ⬇️

- Pilot afsnit

Velkommen til Ejerfinans

Ejerfinans er ejerlederens foretrukne podcast. Hør i afsnittet herover Daniel Høj fortælle mere om hvad du kan forvente dig af podcasten. 

- Episode 1

Jess Munch Teilmann

Ejerfinans er ejerlederens foretrukne podcast. Hør i afsnittet herover Daniel Høj og Jess Munch Teilmann, snakke om at være ejerleder, iværksætter, investor og meget mere.

- Episode 2

Jesper Panorama Pedersen

Ejerfinans er ejerlederens foretrukne podcast. Hør i afsnittet herover Daniel Høj og Jesper Panorama Pedersen snakke om at være ejerleder, iværksætter, TV kendis, do's and dont's og meget mere.

- Episode 3

Heine Jensen

Ejerfinans er ejerlederens foretrukne podcast. Hør i afsnittet herover Daniel Høj og Heine Jensen, snakke om at blive iværksætter i en sen alder, ejendomsinvesteringer, op- og nedture og meget mere.

- Episode 4

Jens Bøgild

Ejerfinans er ejerlederens foretrukne podcast. Hør i afsnittet herover Daniel Høj og Jens Bøgild snakker om at drive landbrug, invesere i flere forskellige aktiver, genererationsskifte og meget mere.

- Episode 5

Søren Vestergaard

Ejerfinans er ejerlederens foretrukne podcast. Hør i afsnittet herover Daniel Høj og Søren Vestergaard snakker om at blive ejerleder vedhjælp af et generationsskifte, nye investeringer og noget med veteraner i erhvervslivet...

- Episode 6

Karina Boldsen

Ejerfinans er ejerlederens foretrukne podcast. Hør i afsnittet herover Daniel Høj og Karina Boldsen snakke om at arbejde med profesionelle bestyrrelser, drive sin egen virksomhed, tage springet ud i iværksætteri og meget mere.

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Daniel Høj

Daniel Høj

CEO & Stifter