Kapitalfremskaffelse og ejerskifte

– Det bedste grundlag for din virksomheds udvikling

Vi er specialister i at finde den fornødne kapital til netop din virksomhed eller et forestående projekt. Vi har erfaring med at finde løsninger på både kortsigtede likviditetsudfordringer samt at skabe langsigtede, holdbare løsninger.

Hvordan hjælper vi dig?

Har du en lille eller mellemstor virksomhed? Så kan vi hjælpe dig med at sikre drivkraft og fremdrift. Vi sikrer, at processen bliver håndteret professionelt og struktureret. De uvildige eksperter ved os, har som primære arbejdsmæssige mål at sikre, at dine strategiske mål bliver opnået.

Kompetencer

- Alle kompetencer varetages uvildigt

⦁ Finansiel analyse af virksomheden – inkl. værdiansættelse

⦁ Vurdering af optimalt kapitalbehov

⦁ Kapitalstærkt investor-netværk

⦁ Skabe den rette sammensætning af egenkapital, investorkapital og fremmedfinansiering – dvs. at skabe optimal balancestruktur

⦁ Eksperter på Bank og Realkreditfinansiering

Mia Markussen, Uvildig rådigver, Pilea Finance & Business

Vi er specialister i at løse finansieringsopgaver, hvor vi fremskaffer kapital – typisk i intervallet 1-50 mio. kr. – til at finansiere vores kunders vækstinitiativer og investeringer

Succesfaktor for vores kunder

Vi kan både medvirke til at løse kortsigtede likviditetsudfordringer og finde langsigtede modeller med en kombination af egenkapital og fremmedfinansiering.

Herudover gennemfører vi MBI (management buy-in) opgaver og ejerskifter efter modellen om glidende ejer/generationsskifte, hvor kompetencer med kapital er en væsentlig succesfaktor for vores kunder.

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Daniel Høj

Daniel Høj

CEO