Sådan fik Robin og Helena økonomisk frihed og overblik

Robin og Helena Jeppesen, indehavere af Dansk Outlet Ikast, stod over for en række komplekse økonomiske udfordringer, der spændte fra ejendomshandel til arvespørgsmål.

Sådan fik Robin og Helena økonomisk frihed og overblik

Robin og Helena Jeppesen, indehavere af Dansk Outlet Ikast, stod over for en række komplekse økonomiske udfordringer, der spændte fra ejendomshandel til arvespørgsmål. Mia Markussen, direktør og uvildig rådgiver i Pilea trådte ind på scenen og blev deres "højre hånd" i alle økonomiske beslutninger.

 

En vejledende hånd i mørket

Da Robin og Helena besluttede sig for at sælge deres hus i Bording, for at bygge et nyt, var det Mia der var det økonomiske kompas de havde brug for. Hun deltog i møder og præsenterede klare, forståelige tal, der omsatte drømme til et nyt hjem til en håndgribelig realitet. Det er også der parret bor i dag.

 

Livets uforudsigeligheder

2022 blev et trist år for familien, hvor de mistede et nært familiemedlem. I denne vanskelige tid var Mia der for at skabe et klart overblik over arken og sikre, at alt blev håndteret med omhu og retfærdighed. Herunder familiemedlemmets hus, som Robin og Helena købte, det er i dag en udlejningsbolig, og en ny indtægtskilde for parret.

 

Sommerhusdrømme og finansielle realiteter

Da drømmen om et sommerhus begyndte at tage form, tog Robin og Helena igen fat i Mia, der guidede dem igennem finansielle faldgruber. Hun hjalp med at afgive et realistisk bud på sommerhuset, og sikrede at de ikke betalte overpris for deres drømmested. Derudover assisterede hun med dialogen med banken, og rådgivningen omkring hvilke penge der skulle bruges hvornår.

Helena Jeppesen, Indehaver af Dansk Outlet Ikast

Mia er en kæmpe hjælp til at få overblikket over sin formue, så det hele går op i en højere enhed

Deres økonomiske højre hånd

Mia blev deres go-to person for alle finansielle beslutninger. Fra at rådgive om at bruge midler fra deres holdingselskab til at finansiere sommerhuset til at investere i et udlejningshus, var Mia der for at sikre, at hver eneste krone blev investeret klogt, og med fokus på at give afkast.

 

Aha-øjeblikket

Et af de største aha-øjeblikke for Robin og Helena var erkendelse af, at de faktisk kunne og burde forhandle med deres bank. ”Hvis Mia havde sagt, at bankens betingelser og tilbud ikke var gode nok, ville vi med stor sandsynlighed have skiftet bank,” understreger Helena.

 

En positiv fremtid forude

Mia er blevet mere end en rådgiver; hun er blevet en del af deres liv. "Hun hjælper med at få det hele til at gå op i en højere enhed, og det har givet os ro i maven," afslutter Helena. Med Mia i baghånden ser Robin og Helena en fremtid, hvor alt falder på plads, og deres økonomiske drømme bliver til virkelighed.

Læs flere cases her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Mia Nyborg Markussen

Mia Nyborg Markussen

Direktør og uvildig rådgiver