Om Pilea Finance & Business

Med Pilea Finance & Business kan du, som ejerleder, optimere alle dine finansielle forhold og strategiske målsætninger. Vi får din formue til at vokse støt og formere sig.
- Som en Pilea plante.

Uvildig ekspertrådgivning

Med et bredt udvalg af økonomiske og strategiske eksperter hjælper Pilea Finance & Business virksomheder og formuende ejerledere med at få formuen til at vokse yderligere og gøre drømmene til virkelighed.

Det gør vi ved at varetage, samle og udvikle alle aspekter af dine eller din virksomheds finansielle forhold og fremtidsplaner. Vi skaber overblik og sammenhæng i din økonomi som en sund, velvoksende plante.

Pilea med potentiale

En Pilea kaldes også for en pengeplante og et pengetræ. Derfor er en Pilea et perfekt symbol for vores forretning. Pileaen er kendt for at vokse og formere sig hurtigt, sikkert og stødt.

Før du ved af det, kan du med den rette pasning og pleje stå med en stor og sund Pilea-plante, som har lavet adskillige stiklinger. Derudover er Pileaen meget glad for at komme frem i lyset.

Lad os nu fører det billede over på din økonomi som virksomhedsejer med en anseelig formue.

Forestil dig din samlede økonomi, som en Pilea-plante. Om du kommer til os med en spæd stikling eller med en stor, voksen plante, der trænger til at blive taget hånd om af kompetente og professionelle sparringspartnere, så kan vi hjælpe dig med at bringe det hele frem i lyset, hvor det bedre kan spire.

Kender du allerede Pilea planten?

Så ved du også, at den har møntformede blade, som vokser hurtigt og sikkert, når man plejer den korrekt. Det samme gælder din virksomheds økonomi og formue; Forvaltes den kompetent, så vil den også bedre kunne nå sit fulde potentiale.

Ved at forstå, hvad en Pilea-plante repræsenterer, er det også meget lettere at få et forståeligt indtryk af, hvad det er, Pilea Finance & Business kan gøre for dig, når vi finder de skjulte besparelser og skruer helt op for de gemte potentialer i din økonomi.

Pilea-planten afspejler nøjagtigt vores visioner og de ydelser, vi tilbyder. Vores ekspertise er at skabe den optimale formuestruktur og samlede økonomiske setup for vores samarbejdspartnere.

Vi er eksperter i at bringe dine finansielle forholds fulde potentiale frem i lyset og lave en konkret strategisk plan for, hvordan vi får skabt de bedste vilkår for at vækste din virksomheds økonomi og formue.

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Mia Markussen

Mia Markussen

Direktør og uvildig rådgiver