Få en karriere ved Pilea Finance & Business

- Bliv en del af Pilea familien

Vi leder altid efter dygtige nye kollegaer. Send din ansøgning til os i dag.

Ledig stilling

Erhvervsrådgiver

Brænder du for at hjælpe ejerledere og virksomheder med finansiel og strategisk sparring?

Er du proaktiv og handlingsorienteret? Brænder du for at skabe relationer og hjælpe ejerledere og virksomheder med finansiel og strategisk sparring? Så er jobbet som erhvervsrådgiver hos Pilea måske noget for dig.

Som erhvervsrådgiver bliver du en del af et stærkt team, der dagligt fokuserer på at udvide vores kundegrundlag og skabe værdi for vores samarbejdspartnere og omgivelser.

Ledig stilling

Privatrådgiver

Brænder du for at skabe relationer og hjælpe mennesker med at opbygge en økonomisk sund fremtid?

Er du proaktiv og handlingsorienteret? Brænder du desuden for at skabe relationer og hjælpe mennesker med at opbygge en økonomisk sund fremtid? Så kunne jobbet som uvildig privatrådgiver hos Pilea, måske være noget for dig.

Som privatrådgiver får du stort ansvar – du skal rådgive indenfor privatøkonomi og pension, herunder også pensionsrådgivning i virksomheder. Du vil have ansvar i ejerledernes virksomheder som rådgiver for de ansattes privatøkonomi og pension, herunder også deres pensionsforsikringer.

Ledig stilling

Studentermedhjælper

Brænder du for at økonomi, strategi, finansiering og forretningsudvikling?

Har du en god økonomiforståelse, samt interesse for strategi, finansiering, og forretningsudvikling? Er du god til at formidle komplekse problemstillinger til let forståelige budskaber og er du superbruger af Excel og PowerPoint?

I rollen som studentermedhjælper vil du blive en integreret del af fællesskabet.

Du vil fra starten blive involveret i spændende projekter med arbejdsopgaver inden for økonomi, strategi, finansiering, projektstyring, ekstern rapportering, kommunikation samt markedsanalyser.

Uopfordret ansøgning

Ingen ledige stillinger?

Vi er altid på udkig efter dygtige kandidater

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra dygtige rådgivere indenfor finans, ejendomme, pension m.m. så ser du os som et match, send os da en uopfordret ansøgning og vi vender retur hurtigst muligt.

Vi vokser. Og vi har brug for dig.

Pilea blev stiftet i 2020 af vores Direktør Daniel Høj. Det hele startede med at han havde en drøm, en drøm om at hjælpe ejerledere uvildigt. Efter mange års erfaring fra banken mente Daniel at den rådgivning man fik dernede, og de muligheder der var kunne gøres bedre. Og på den måde blev Pilea født. I 2022 opkøbte Pilea Henton Ejendomme, i 2023 opkøbte man Greensavings. Det betyder at Pilea Finance & Business nu tilbyder en bred palette og kan rådgive ejerledere indenfor flere forskellige forretningsområder. Men én ting er sikkert, i Pilea kommer mennesket først. 

Betyder tal også noget for dig?

25

Gode kollegaer

100+

Års samlet erfaring

1

Fast dag med morgenmad i ugen

100%

God arbejdsplads

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Daniel Høj

Daniel Høj

CEO