Pilea styrker bestyrelsen

med Karina Boldsen for strategisk vækst.

Karina Boldsen styrker Pileas bestyrelse

Pilea, som er en hurtigt voksende virksomhed med kun fire år på bagen, har taget et vigtigt skridt mod sin fremtidige succes ved at tilføje en erfaren professionel til sin bestyrelse. Karina Boldsen, med en imponerende baggrund inden for strategi og forretningsudvikling, træder ind i rollen som bestyrelsesmedlem for at styrke virksomhedens fokus på strategi og ekspansion.

Pilea har hurtigt markeret sig som en betydelig spiller inden for uvildig rådgivning til virksomheder og ejerledere på trods af sin relativt korte levetid. Pileas vision er at skabe den optimale formuestruktur og samlede økonomiske setup for dens samarbejdspartnere. Med Karina Boldsen ombord styrker Pilea nu sit fundament for fremtidig vækst og udvikling.

Karina Boldsen bringer en betydelig ekspertise og erfaring med sig til Pileas bestyrelse. Hendes tidligere roller inden for strategi, finans, organisationsudvikling og HR har gjort hende til en eftertragtet ekspert inden for sit felt. Hendes indsigt og visioner vil være afgørende for at lede Pilea gennem næste fase af dens udvikling.

Karina Boldsen

Jeg ser frem til et stærkt samarbejde med bestyrelsen og direktionen i Pilea og til at bidrage værdiskabende i forhold til at få lagt en langsigtet eksekverbar strategi, der skal være med til at udvikle og vækste Pilea – herunder også at udvikle nye og spændende samarbejder.

Pileas CEO, Daniel Høj udtaler: "Vi er meget glade for at byde Karina Boldsen velkommen i vores bestyrelse. Hendes ekspertise og engagement vil være af uvurderlig værdi, når vi fortsætter med at udvide vores forretning og levere værdi til vores samarbejdspartnere og investorer."

 

Med Karina Boldsen ombord ser Pilea frem til at fortsætte sin positive udvikling og styrke sin position som en af branchens førende spillere indenfor uvildig rådgivning til virksomheder og ejerledere. 

 

Karina Boldsen tiltræder efter afholdt generalforsamling og konstituering af bestyrelsen. 

Læs flere nyheder her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Daniel Høj

Daniel Høj

CEO