Alt optaget i nyt Silkeborg-kontorfællesskab

På Papirfabrikken er fire virksomheder samlet hos udlejeren Pilea.

Alt optaget i nyt Silkeborg-kontorfællesskab

På Papirfabrikken er fire virksomheder samlet hos udlejeren Pilea

SILKEBORG I slutningen af 2022 blev et nyt kontorfællesskab etableret på Papirfabrikken 26, og allerede nu kan udlejeren melde udsolgt.

Firmaet Pilea Finance & Business med indehaverne Mia Nyborg Markussen, Søren Trærup og Daniel Høj overtog det renoverede og ombyggede lejemål 1. december.

Hos Pilea indgår fire andre virksomheder nu i kontorfællesskabet.

Det gælder ABC Rådgivende Ingeniører, it-firmaet Secher Security, konsulenthuset Kongruens samt Vejgaard est. 1973 ApS. Sidstnævnte indehaves af Silkeborg-designer Rikke Vejgaard, som står bag Corium-lædervarer.

Mia Nyborg Markussen fortæller, at Pilea selv har godt 12 ansatte.

"Og nu er her helt fyldt op, så det er gået supergodt. Vi deler mødelokale og kantine med de andre firmaer. Alle skal gerne føle sig velkomne, og så håber vi, at vi kommer til at udnytte hinandens synergier," siger Mia Nyborg Markussen.

 

En total fed energi

Selvstændig konsulent Anette Raaby er kvinden bag Kongruens, der har eksisteret i mere end 25 år.

"Der er mange af de lidt større virksomheder her på Papirfabrikken, som er dem, jeg arbejder med. Her er potentiale, og så synes jeg, at der er en total fed energi her sammen med Pilea og de andre lejere" siger Anette Raaby, bestyrelsesformand i Handel Silkeborg, på Silkeborg Gymnasium og hos flere virksomheder.

Kristian Secher har Secher Security, og han fortæller, at det handler om fremgang, når har valgt at flytte på Papirfabrikken. –

"Det gik rigtig godt sidste år, idet vi fordoblede vores omsætning og lagde 50 procent mere på bundlinjen. På den baggrund har vi valgt at mande lidt op, og 1. februar har vi ansat en salgschef. Derudover har vi ansat en ekstern sælger og skal også finde ny konsulent. Vi har brug for mere plads," siger Kristian Secher.

Andre steder i Papirfabrikken 26-bygningen bor henholdsvis Deloitte og investeringsselskabet Investering & Tryghed.

 

Kilde: Midtjyllands Avis

Læs flere nyheder her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Christian Thisgaard

Christian Thisgaard

Direktør og uvildig investeringsrådgiver