Pilea styrker sin position på finansmarkedet med opkøbet af Greensavings

Christian Thisgaards indtræder i ejerkredsen.

Greensavings bliver til Pilea Savings

Pilea Finance & Business, en førende lokal virksomhed inden for strategisk, finansiel rådgivning, er begejstrede for at annoncere det helt nye partnerskab med Christian Thisgaard, der er stifter af Greensavings, en lille, men stærk Silkeborgensisk investeringsvirksomhed. Christian er officielt blevet medejer af Pilea Finance & Business, og samarbejdet markerer en styrkelse af virksomhedens kompetencer og et udvidet fokus på en mere helhedsorienteret rådgivningspalette – både for privat- og erhvervskunder.

 

Christians fokus

Christian vil fokusere på investeringsrådgivning, formuerådgivning samt pensionsrådgivning. Som en del af denne integration bliver Greensavings omdøbt til Pilea Savings. Pilea har etableret sig som en markedsledende aktør og er kendt for at levere kvalitetsrådgivning og skabe værdi for deres kunder. Med opkøbet af Greensavings udvider Pilea nu endnu mere og kan tilbyde en bredere vifte af tjenester til både private og erhvervskunder.

Daniel Høj, CEO, Pilea

Christian Thisgaard har dedikeret tre år til udviklingen af et automatiseret og compliant setup i sin virksomhed og har samtidig opnået finanstilsynets godkendelse til at rådgive private og om pensionsmidler. Hans ekspertise og erfaring vil styrke Pileas Family Office-tjenester, som Mia allerede arbejder med.

“Virksomhedshandlen betyder, at vi hos Pilea nu har hele pakken og også kan tilbyde investeringsrådgivning, formuerådgivning og pensionsrådgivning,”

udtaler Mia Markussen, der er medstifter af Pilea og fortsætter:

“Vi er glade for at byde Christian velkommen i vores team og ser frem til at udvide vores muligheder for at hjælpe endnu flere kunder med deres finansielle behov. Vi byder Christian Thisgaard velkommen som en værdifuld del af Pilea-familien.”

 

Pilea har længe set frem til at offentliggøre Christians indtræden i virksomheden og ser det som en strategisk beslutning, der vil styrke deres position som en af ​​de mest pålidelige og innovative aktører inden for finansielle rådgivningstjenester.

Læs flere nyheder her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.

Christian Thisgaard

Direktør og uvildig investeringsrådgiver