Pilea Finance & Business styrker ledelsen med ny COO og skærper fokus på M&A

Rådgivnings- og konsulentvirksomheden, Pilea Finance & Business A/S, er glade for at kunne byde Michael Elkjær Hartung velkommen som Chief Operating Officer (COO).

Styrker ledelsen med ny COO og skærper fokus på M&A

Rådgivnings- og konsulentvirksomheden, Pilea Finance & Business A/S, er glade for at kunne byde Michael Elkjær Hartung velkommen som Chief Operating Officer (COO). Med en omfattende baggrund inden for finans, forretningsudvikling og strategi bringer Michael en uvurderlig ekspertise til teamet. Hans tiltrædelse markerer samtidig et vigtigt skridt i virksomhedens voksende engagement i M&A-rådgivning. 

Michael Elkjær Hartung ser frem til sin rolle hos Pilea Finance & Business og fortæller: ”Jeg glæder mig til at være med til at præge vores kunders udvikling. Jeg er fascineret af, hvordan virksomheder fungerer, og hvordan små justeringer kan øge en virksomheds værdi.” 

Med en imponerende baggrund, der inkluderer erfaring som aktieanalytiker, ledelse af virksomhedstransaktioner hos porteføljeselskaber, etablering af egen rådgivningsvirksomhed og senest som medejer og partner hos SØM Ejendomme, har den 38-årige Michael allerede vist sig som en værdifuld ressource for Pilea Finance & Business.

Styrkelse af teamet og eskalering af aktiviteter

Ansættelsen af Michael styrker teamet hos Pilea Finance & Business og markerer en intensivering af deres fokus på Kapitalbørsen-divisionen, som specialiserer sig i M&A-transaktioner. Michael vil være ansvarlig for at betjene flere kundesegmenter, herunder mellemstore og store ejerledere, der ønsker at købe eller sælge virksomheder.

Daniel Høj, CEO, Pilea

Michael er et perfekt match, da han personligt har gennemlevet de udfordringer, som vores kunder står overfor. Han har navigeret gennem forskellige fonde og været selvstændig. Han har stået over for modgang og nedgang, håndteret ansatte og erfaret det hele på egen krop. Udover alt dette, er han også en behagelig person, som kan hjælpe vores kunder på bedste vis.

Spændende fremtidsperspektiver hos Pilea

Pilea Finance & Business ser positivt på fremtiden med tilføjelsen af Michael Elkjær Hartung som COO og et større fokus på M&A-transaktioner. Med et stærkt ledelsesteam og dedikerede ressourcer er virksomheden klar til at fortsætte med at skabe værdifulde løsninger for deres kunder og bidrage til vækst og udvikling i erhvervslivet.

Michael Elkjær Hartung tiltrådte stillingen 15. januar 2024 hos Pilea Finance & Business, som har kontor i Silkeborg ved Papirfabrikken. Til daglig bor Michael i Hørning nær Aarhus og udover finansrådgivning og virksomhedsstrategier, så jonglerer han også dagligt med rollen som stolt far til tre små drenge.

Læs flere nyheder her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Daniel Høj

Daniel Høj

CEO