Fjerde finansgodkendelse på plads – som de eneste i Danmark

Enestående rådgivningsmuligheder takket være fire godkendelser Som de eneste i Danmark har Pilea Finance & Business A/S fået tildelt disse fire omfattende godkendelser fra Finanstilsynet.

Fjerde finansgodkendelse på plads – som de eneste i Danmark

Enestående rådgivningsmuligheder takket være fire godkendelser

Som de eneste i Danmark har Pilea Finance & Business A/S fået tildelt disse fire omfattende godkendelser fra Finanstilsynet. I 2023 blev investeringsrådgivertilladelsen sikret, da Pilea Savings blev stiftet. Ambitionen har altid været klar: at tilbyde omfattende rådgivning til ejerledere, både i deres professionelle virke såvel som på det private.

Fra vision til virkelighed

Siden opstarten i 2020 har Pilea Finance & Business A/S haft en klar målsætning om at rådgive ejerledere effektivt, og deres indsats har båret frugt. Men ambitionerne stoppede ikke der. Drømmen om at kunne tilbyde 360° økonomisk rådgivning har længe været til stede og er nu blevet en realitet med de nyeste godkendelser. Pilea har nu opnået en blåstempling fra Finanstilsynet, og har fået godkendt disse fire tilladelser:

  • Investeringsrådgivning
  • Finansiel rådgivning
  • Forsikringsformidling
  • Boligkreditformidling

Alle godkendelser er registreret under Pilea Savings ApS’ CVR-nummer, som vil være det fremtidige udgangspunkt for al rådgivning.

Unik Position på Markedet

Pilea Finance & Business står nu som det første firma i Danmark, der tilbyder denne kombination af tilladelser. Mens andre firmaer måske har enkelte godkendelser, skaber de fire samlede tilladelser en unik position for Pilea på det danske marked.

"Dette giver os mulighed for at rådgive vores samarbejdspartnere 360° rundt om deres økonomi, som vi altid har drømt om. At vi er de eneste, der har opnået netop disse fire godkendelser i branchen, giver os en markant konkurrencemæssig fordel,"

siger Mia Markussen, Direktør og uvildig rådgiver hos Pilea Finance & Business A/S.

Hvad betyder de 4 tilladelser for samarbejdspartnerne?

Investeringsrågiver

Tilladelsen investeringsrådgiver betyder, at Pilea kan tilbyde samarbejdspartnerne dybdegående og kvalificeret vejledning om investeringsmuligheder og porteføljehåndtering. Blåstemplingen fra Finanstilsynet sikre at de kan optimere samarbejdspartnerens investeringsstrategier med fokus på både risiko og afkast.

Finansiel rådgivning

Med tilladelsen til at yde finansiel rådgivning kan Pilea assistere samarbejdspartnere med en bred vifte af finansielle tjenester, såsom budgetlægning, skatteplanlægning og pensionsplanlægning. Det hjælper samarbejdspartnerne med at skabe en solid økonomisk grundplan, der understøtter lige netop deres langsigtede mål og økonomiske sikkerhed.

Forsikringsformidling

Som godkendt forsikringsformidler kan Pilea rådgive samarbejdspartnere i valg og administration af forsikringsprodukter. Denne godkendelse sikrer, at samarbejdspartnerne modtager upartisk og professionel vejledning, hvilket hjælper dem med at få forsikringsdækning, der matcher deres specifikke behov og livssituationer.

Boligkreditformidling

Godkendelsen til boligkreditformidling gør det muligt for Pilea at vejlede samarbejdspartnere i processen med at vælge og ansøge om boliglån. Pileas specialister sørger for, at samarbejdspartnere forstår de forskellige aspekter af boligfinansiering, herunder låntyper og vilkår, så de kan træffe informerede beslutninger om deres boligkøb.

 

De fire godkendelser fra Finanstilsynet er en blåstempling af de ting Pilea Finance & Business allerede gør, og altid har gjort. Det er et bevis på at Pilea leverer kompetent, omfattende og uvildig sikker rådgivning på tværs af flere finansielle discipliner. Samarbejdspartnerne kan forvente en helhedsorienteret rådgivning, der dækker alle aspekter af deres økonomi, hvilket giver dem en unik fordel i deres økonomiske planlægning og beslutningstagen.

Daniel Høj, CEO, Pilea

At opnå disse fire godkendelser fra Finanstilsynet er en milepæl, der understreger vores dedikation til kvalitet og pålidelighed i vores rådgivning. Jeg er utrolig stolt af vores teams hårde arbejde og engagement, som har gjort dette muligt. Disse godkendelser giver os en enestående mulighed for at tilbyde vores samarbejdspartnere en komplet og integreret rådgivning, der dækker alle aspekter af deres økonomi. Vi ser frem til at fortsætte vores rejse og hjælpe vores samarbejdspartnere med at nå deres økonomiske mål.

Læs flere nyheder her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Daniel Høj

Daniel Høj

CEO