Pilea Finance & Business A/S køber Kapitalbørsen ApS

Pilea Finance & Business A/S annoncerer stolt købet af Kapitalbørsen ApS, hvilket markerer et strategisk skridt i virksomhedens vækstplaner. Med denne fulde overtagelse styrker Pilea sin position indenfor kapitalfremskaffelse og virksomhedshandler.

Pilea Finance & Business A/S køber Kapitalbørsen ApS

Enestående rådgivningsmuligheder takket være købet af Kapitalbørsen ApS

Kapitalbørsen har eksisteret siden 2009. I 2020 købte Pilea Finance & Business A/S 50% af selskabet. Sidenhen har Pilea Finance & Business A/S været med til at fremskaffe kapital, sælge og købe virksomheder m.m. under Kapitalbørsens brand. I dag har Pilea Finance & Business købt hele Kapitalbørsen ApS og det giver deres samarbejdspartnere en helt unik fordel. 

Styrkelse af kompetencer og vækst

Kapitalbørsen har en stærk historie og et solidt renommé inden for kapitalmarkedet. Ved at købe de resterende anparter af Kapitalbørsen, kan Pilea nu tilbyde endnu mere omfattende og specialiserede løsninger til deres samarbejdspartnere. Daniel Høj, administrerende direktør for Pilea, udtaler: "Denne markedsposition er et vigtigt skridt i vores mission om at hjælpe endnu flere ejerledere og investorer med at fremskaffe kapital og købe eller sælge virksomheder. Kapitalbørsens ekspertise er en værdifuld udvidelse af vores eksisterende kompetencer."

Strategisk fokus på værdiskabelse

Med købet øger Pilea sit fokus på M&A-transaktioner (mergers and acquisitions) samt rådgivning herom, hvilket er en kernekompetence hos Kapitalbørsen. Denne styrkelse vil gøre det muligt for Pilea at udvide deres serviceportefølje og skabe større værdi for samarbejdspartnerne gennem strategiske opkøb og fusioner. Kapitalbørsen er specialister i at fremskaffe kapital – til SMV-segmentet – til finansiering af vækstinitiativer og investeringer, både kortsigtet og langsigtet. De gennemfører også MBI (management buy-in) opgaver og glidende ejer-/generationsskifter, hvor kombinationen af kompetencer og kapital er afgørende for succes.

siger Daniel Høj, administrerende direktør, Pilea Finance & Business A/S

Købet af Kapitalbørsen er en milepæl for os. Det giver os ikke kun adgang til nye markedssegmenter, men også mulighed for at levere endnu mere skræddersyede løsninger til vores samarbejdspartnere. Vi ser frem til at trække endnu mere på Kapitalbørsens ressourcer og udnytte de synergier, der opstår fra denne integration.

Kontaktinformation

For yderligere information, kontakt venligst:

Daniel Høj

CEO, Pilea Finance & Business A/S

E-mail: dh@pilea.dk

Telefon: +45 23 69 09 02

Om Pilea Finance & Business A/S

Pilea Finance & Business A/S er en rådgivnings- og konsulentvirksomhed, der specialiserer sig i finansiel og strategisk rådgivning til erhvervslivet. Med en bred vifte af tjenester inden for M&A, ejendomsadministration og investeringsrådgivning hjælper Pilea virksomheder med at opnå deres fulde potentiale.

Læs mere her.

Læs flere nyheder her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Daniel Høj

Daniel Høj

CEO