Pilea markerer sig i finansbranchen med et stærkt afkast og nyt strategisk partnerskab

Med et solidt afkast på godt 17% på aktieporteføljen for 2023 har Pilea Finance & Business igen bevist sin berettigelse på markedspladsen som en stærk uvildig sparringspartner på investeringsområdet.

Lokal Jyske Bank profil bliver partner i ambitiøs finansvirksomhed

Pilea styrker deres strategiske partnerskab med Dan Gaardbo som er indtrådt i partnerkredsen i Pilea, og har haft første dag på kontoret. Dan kommer med 23 års erfaring fra Jyske Bank, heraf 20 år i Private Banking indenfor investering og finansiel sparring.

Hans primære opgave i Pilea bliver at sikre, at Pileas samarbejdspartneres formuestrategi lever op til deres drømme og ønsker for fremtiden, derudover skal han sikre at deres investeringer ikke kun giver middelmådige afkast, men giver samarbejdspartnerne et attraktivt og konkurrencedygtigt afkast på aktiemarkedet.

Dan Gaardbo, Investeringsdirektør og uvildig rådgiver

Som investeringsdirektør og uvildig rådgiver i Pilea er det min fornemmeste opgave at sørge for at vores eksisterende og kommende samarbejdspartneres formue- og investeringspotentiale afdækkes, og at der findes konkrete forslag til løsninger og optimeringer herpå.

Uvildig rådgivning er fremtiden

I Pilea Finance & Business er der stort fokus på uvildig rådgivning. Det betyder at Pileas samarbejdspartnere altid kan forvente rådgivning som tager udgangspunkt i deres drømme og mål for fremtiden. Det betyder samtidigt at når de har fået hjælp med en formuestrategi, så kan de tage denne og investere hvor de har lyst. De kan vælge selv at investere deres midler, få hjælp i deres bank, opkøbe ejendomme eller andet. Har de derimod ikke lysten til at betale høje gebyrer i banken eller selv finde relevante ejendomsinvesteringer, er det også muligt for dem at investere igennem Pilea både i aktier, ejendomme og ejendomsprojekter.

”Som medejer af Pilea kan jeg i endnu højere grad kombinere min passion og interesse for sparring og optimering af samarbejdspartnernes formue og investeringer, med min interesse for ejendomsinvesteringer og ejendomsudvikling - hvilket jeg har arbejdet sideløbende med i mere end 25 år”

Dan Gaardbo, Investeringsdirektør og uvildig rådgiver

Pilea – det oplagte valg

For Dan Gaardbo var Pilea Finance & Business det oplagte valg. Det var det af mange årsager, blandt andet fordi det kombinerer hans 20 års erfaring med investering og finansiel rådgivning med hans store interesse for ejendomsinvesteringer og ejendomsudvikling. 

”Jeg ser Pilea som en fremtidig vigtig spiller på markedet for uvildig strategisk og finansiel rådgivning. Uvildig rådgivning og adgangen til omkostningseffektive traditionelle investeringer kombineret med blandt andet ejendomme giver formuende danskere muligheden for et langt bedre afkast på lang sigt.”

Dan Gaardbo, Investeringsdirektør og uvildig rådgiver
Daniel Høj, CEO, Pilea

Dan var det oplagte valg for os, da han med hans store erfaring fra banken kender den verden indgående. Derudover har hans interesse for ejendomsinvesteringer været afgørende, da vi i Pilea går meget op i at kunne rådgive vores samarbejdspartnere hele vejen rundt om deres formue, så de kan investere der hvor de får det mest attraktive afkast. Udover alt dette er Dan en behagelig person og jeg ved han kan rådgive vores samarbejdspartnere på bedst mulig vis.

Læs flere nyheder her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Daniel Høj

Daniel Høj

CEO