Ændrede dispositioner optimerede formuen med 1 mio. kr.

1 mio. kr. til forskel over 10 år. Vi hjalp Niels med at prioritere formuen.

Ændrede dispositioner optimerede formuen med 1 mio. kr.

1 mio. kr. til forskel over 10 år. Vi hjalp Niels med at prioritere formuen.

Niels Aage er pensionist og nyder livet. Niels har et holdingselskab, driftsselskab og sommerhus. Der er en stor formue og en lav belåning, hvor Niels løbende bruger af formuen. Vi skabte Niels et overblik over hans økonomi og sikrede, at hans formue var likvid. Vi sikrede en åbenhed og det rette samarbejde mellem bank og revisor, således eksisterende og fremtidige løsninger 100% udspillede sig til Niels’ fordel.

Vi gennemgik hele Niels’ økonomi og lavede en strategi om hvilke midler, der skulle anvendes først. Netop vigtigheden om anvendelse af de rette midler på det rette tidspunkt var i Niels’ situation alfa og omega, da det havde stor betydning for Niels’ ønsker om fremtidig levestandard.

Vores løsning sikrer således, at Niels bruger pengene i den rigtige rækkefølge, så han får mest muligt ud af hans formue og også har noget at leve for, når han kommer langt ind i sin pensionstilværelse.

Vi tog drøftelserne med bank og revisor, så Niels kan nyde sin pensionstilværelse og have tid til at nyde livet både i Danmark og Frankrig. Med vores hjælp har Niels over de næste 10 år optimeret sin formue med 1. mio. kr. før investeringer.

Konkrete forbedringer

  • Overblik
  • Tryghed ved at have likviditet resten af livet.
  • Økonomisk sparringspartner på den samme side af bordet

Læs flere cases her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.

Christian Thisgaard

Direktør og uvildig investeringsrådgiver