Medejerskab og gode investeringspartnere gav medvind til byggeprojekt

Fordelt ejerskab og gode investeringspartnere gav Dalgasgade-projekt luft under vingerne

Medejerskab og gode investeringspartnere gav medvind til byggeprojekt

Med Pilea Finance & Business som finansiel projektleder gik både finansiering og investeringsafkast op i en højere enhed, da vi hjalp Kim Skovhus.

Kim Skovhus er en succesfuld arkitekt med en grund i Silkeborgs populære kvarter, Sydbyen. Her ønskede han at gøre sit Dalgasgade-byggeprojekt til en realitet. Et større byggeprojekt som dette kræver dog en stor egenkapital, så Kim kontaktede Pilea Finance & Business. I samarbejde med Kim fandt vi frem til både investorer, stærke medejere og fornuftig finansiering, der både gavner projektet og Kims private økonomi. Her var tale om en ægte win-win.

Da Kim kontaktede Pilea Finance & Business, kunne vi hurtigt se, at et projekt af en sådan størrelse, som det, han præsenterede, ville kræve en stærk ejerkreds og flere forskellige typer af investeringskilder.

Som uvildig finansiel rådgiver var vores fornemste opgave at få Kim til at lykkes med projektet i samspil med de andre ejere. Derfor opstillede og fremlagde vi en gennemarbejdet løsning for Kim, hvor der var taget højde for alt fra ejeraftale, projektbudget og til bygherrer.

Herudover har Pilea Finance & Business stået for:

  • At oprette et særskilt selskab til projektet,
  • samt at finde investorer,
  • byggefinansiering
  • og endeligt skaffet tilbud om realkreditfinansiering, når projektet står færdigt

I forbindelse med vores indledende arbejde med Dalgasgade-projektet, hjalp Pilea Family Office også Kim med et overblik og strukturering af hans private formue, samt en vurdering af, hvor stor en andel af hans formue, han fornuftigt kan investere i sådan et ejendomsprojekt.

Overblikket tog udgangspunkt i projektet, men udfoldede sig, så Pilea Family Office nu ved siden af hjælper Kim med formuefordeling, disponering og investering, så der er struktur på hans private økonomi i mange år fremover.

Pilea Finance & Business ledte projektet omkring Dalgasgade og fik det sikkert i hus med investorer, budgetsikkerhed og al finansiering, hvilket resulterer i et forventet afkast på 35 % af den investerede kapital.

Samtidig sikrer Pilea Family Office, at Kim får rådgivning om optimering af sin private formue og disponering, så hans økonomi er sikret i fremtiden.

"Pilea Family Office gav mig et solidt overblik over hele min økonomi, pension og investeringer og kom med input til fremtidige investeringsforbedringer og optimering af min formue, så jeg er sikret i mange år frem."

Kim Skovhus, indehaver af Skovhus Arkitekter

Konkrete forbedringer

  • Stærke ejere indlemmet i projektet, så det kunne lykkes
  • Kort og lang finansiering sikret
  • Overblik og struktur til stabil økonomi mange år frem
  • Forventet afkast på investeret kapital på 35%

Læs flere cases her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Christian Thisgaard

Christian Thisgaard

Direktør og uvildig investeringsrådgiver