Billigere finansiering gav mulighed for at udvide autoværksted

Vi udfærdigede 2 bankoplæg og gik med den bedste aftale

Billigere finansiering gav mulighed for at udvide autoværksted

Kim driver en sund virksomhed. Da han kom til os, havde han rigeligt at lave til sig selv og også en lærling. Han ville gerne øge omsætningen og udvide forretningen – han var træt af ikke at kunne tage alle de opgaver ind, han faktisk blev tilbudt.

Kim havde et ønske om at ansætte en lærling, men pladsen på værkstedet var for trang til, at det var en mulighed. Han drømte om at bygge en værkstedshal mere i forlængelse af den eksisterende. Kim havde præsenteret projektet for banken og revisor, men banken mente, at han skulle øge omsætningen, før det var rentabelt at investere i tilbygningen. Men hvad kommer først hønen eller ægget. I stedet for at opgive sin plan tog Kim kontakt til os.

Vi fik et overblik over Kims økonomi og vi gennemgik hans idé og drøm om udvidelse af forretningen. Vi gennemgik budgettallene og tilrettede i samarbejde med både Kim og revisoren budgettet. Det tilrettede budget viste, at idéen og strategien sagtens kunne realiseres. Samtidig lavede vi et oplæg til banken, der præsenterede alle de tanker og planer, der var og sammen med de justerede budgetter, var banken nu åben for at ville hjælpe med en finansiering. Ud over Kims eksisterende bank snakkede vi også med en ny bank. Vi sammenlignede de to oplæg, og det blev startskuddet til et bankskifte med bedre vilkår og finansiering af det nye projekt. Hallen står næsten færdig, og strategien og budgetterne lever 100% op til forventningerne.

Konkrete forbedringer

  • Billigere finansiering på tilbygning
  • Bankskifte til det bedste alternativ
  • Udvidelse af værksted

Læs flere cases her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.
Christian Thisgaard

Christian Thisgaard

Direktør og uvildig investeringsrådgiver