Bankskifte sikrede Dansk Outlet bedre kreditramme

Med hjælp fra Pilea Finance & Business blev bankaftalen forbedret

Bankskifte sikrede Dansk Outlet bedre kreditramme

Med hjælp fra Pilea Finance & Business blev bankaftalen forbedret

Kæden Dansk Outlet er formentlig blandt Danmarks dygtigste købmænd. I et yderst konkurrencepræget marked er det lykkes dem at vækste flot de seneste 5 år. Der var derimod forbedringer at hente på bundlinjen og i forhold til bankforretningen. Derfor indgik Pilea Finance & Business et parløb med Dansk Outlet om at forbedre vilkårene i banken.

Dansk Outlet har altid haft styr på både soliditetsgrad, finansiering, lejekontrakter mv. Faktisk har de så godt styr på den finansielle del inden for den bankramme, de havde i forvejen, at man havde overset muligheden og den store gevinst, der kan være ved at skifte bank.

I den forbindelse foreslog Pilea Finance & Business at indhente tilbud fra konkurrerende banker for at optimere vilkår og likviditet for Dansk Outlet-kæden.

Resten er historie, og Dansk Outlet er nu i samarbejde med en anden bank end den, der var, da samarbejdet med Pilea Finance & Business blev indledt.

At skifte bank som mellemstor koncern er ikke noget, man bare lige gør. Helt konkret skulle vi tilsikre, at bankskiftet skabte værdi både på kort, mellemlang og lang sigt, samt sikre at processen forløb planmæssigt, således Dansk Outlet ikke skulle bekymre sig om vigtige finansielle forhold. Med mere end 30 aktive virksomheder skulle puslespillet gå op og skabe gevinst for alle herunder ejere, franchisetagere og økonomiafdelingen.

Konkrete forbedringer

  • Øget kreditramme på 36 % uden yderligere forpligtelser
  • Effektiv besparelse på bankforretningen på 245.000 kr. om året
  • Mere fleksibilitet på indberetninger

Læs flere cases her

Vil du vide mere?


Tag kontakt i dag, så hjælper vi dig.

Christian Thisgaard

Direktør og uvildig investeringsrådgiver