Anders får 17.323 kr. mere til sig selv, hver måned når han går på pension

Vil du have flere penge til dig selv når du går på Pension?

Vidste du, at du hos Pilea kan få en investeringsløsning til dine pensionsmidler, som giver dig mere økonomisk frihed i din 3. alder?

Pensionsmidlerne er ikke lige noget man får kigget på hver dag. Men det kan betyde en hel del at bruge ganske kort tid på at få det tjekket efter i sømmene.

Omkostningerne i din pensionsordning kan betyde, at du går glip af mange hundredetusinde kroner. Selv små omkostninger løber op, når dine penge er bundet i lang tid.

Betaler du for eksempel 1 procent ekstra i omkostninger, går du glip af omkring 875.000 kroner til din pension, hvis du sparer 4.000 kroner op om måneden i 40 år, og du skal være på pension i 20 år.

Dine omkostninger ved pensionsordningen skal derfor være så lave som muligt.

Har du mange pensionsordninger med små beløb, eller betaler du høje omkostninger til din pensionsordning? Så bliver dine penge hurtigt opslugt af gebyrer.

Hos Pilea ser vi det som vores vigtigste opgave at give dig en løsning, som giver mest til dig og mindre til administration og forvaltning af pengene. Det gør vi ved at minimere alle de omkostninger, der er ved investering af din pensionsformue. Blot for at nævne nogle af de kilder, der bliver til en stor å, så er det vigtigt at være opmærksom på begreber som depotgebyrer, kurtage, valutaveksling og formidlingsprovision.

Anders’ historie.

Et konkret eksempel, er hvor vi har hjulpet Anders, der før betalte en samlet årlig omkostning på 1,82% for sine 3 mio. investerede kroner. Med vores hjælp, har Anders i dag en løsning, hvor der samlet betales 0,70% i årlige omkostninger for en investering med præcis samme risiko, egenskaber og pleje. Det betyder for Anders, at når han skal starte udbetaling af sin pension om 35 år, så har han ca. 17.323 kr. mere til sig selv hver eneste måned i de 10 år han udbetaler pensionen over.

omkostninger-for-din-opsparing

Vil du også have flere penge til dig selv?

Tag fat i os herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Læs flere cases og nyheder