Morten Fagerlund bliver ny ejendomsdirektør

Morten Fagerlund bliver ny ejendomsdirektør i Pilea Finance & Business. Med ansættelsen markerer Pilea, at der satses yderligere på ejendomssegmentet.

Pilea Finance & Business har allerede været involveret i flere større ejendomsprojekter i det midt- og østjyske. Nu satser Pilea yderligere inden for ejendomssegmentet, og har pr. 1. december 2021 ansat Morten Fagerlund som ejendomsdirektør.

Morten Fagerlund har baggrund fra både finanssektoren og revisionsbranchen. De seneste 5 år har han arbejdet specialiseret med ejendomsinvestering hos Actus i Aarhus. Først i rollen som controller og sidenhen som projektchef.

Med ansættelsen af Morten, får vi tilført specialiseret viden og erfaring fra ejendomsbranchen. Morten har solid erfaring med ejendomsinvestering, og har været ansvarlig for mange projekter og transaktioner. Morten har det store overblik, men er samtidig helt nede i alle detaljer. Vi er glade og stolte over at kunne tiltrække så stor en kapacitet. Selv om Morten først lige er begyndt hos os, er det allerede tydeligt, at vores samarbejdspartnere kommer til at profitere af hans evner og stærke netværk.” udtaler CEO Daniel Høj.

Om de nye udfordringer hos Pilea Finance & Business, udtaler ejendomsdirektøren selv:

”Jeg har hurtigt fundet mig godt til rette på kontoret. Lokalerne summer af den gode energi, som er særligt kendetegnende for en ung virksomhed. Jeg håber, at jeg med min viden og erfaring, kan være med til at udvikle Pilea endnu mere på ejendomsdelen.” lyder det fra Morten Fagerlund.

Pileas voksende engagement i ejendomsprojekter har øget behovet for en særskilt ejendomsdirektør. Morten tiltræder derfor i en nyoprettet stilling.

Morten er 35 år, og bor i Gjessø med sin kone Hanne, og deres 2 drenge på henholdsvis 2 og 4 år.

Karriere

2016 – 2021 Controller og Projektchef hos Actus koncernen, Aarhus

2011 – 2016 Revisor med speciale i ejendomme hos Anker Høst, Herning

2009 – 2011 Pædagogmedhjælper på Fritidscenter Brændgård, Herning

2006 – 2009 Finansassistent og investeringsrådgiver i Ringkjøbing Bank, Skjern og Silkeborg

Uddannelse

2013 HD Regnskab og økonomistyring fra AU-HIH

2013 Revisoruddannelsen fra Mercantec Viborg

2010 HD 1. del fra AU-HIH

2008 Finansuddannelsen fra Finansuddannelsens Uddannelsescenter